Köpvillkor

Allmänt

För att beställa, måste du som kund vara myndig (18 år +), eller ha målsmans medgivande.


Pris

På hemsidan visar vi dels priserna för respektive produkt inklusive 25% moms, och även priset exklusive moms.

Frakt, beräknad på vikt, tillkommer med dess faktiska kostnad.

Inga övriga skatter eller avgifter tillkommer, om det inte speciellt anges.

 

Betalning

Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd.

Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik.

Läs mer här: www.payson.se


Ångerrätt

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din beställning så har du som Konsument (privatperson), enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal (internetköp), rätt att frånträda ett köp.

 Du ska då inom 14 dagar från det att Du tog emot varan, lämna eller sända ett meddelande om detta till oss.

Ångerrätt gäller endast om varan är i oförändrat (nytt) skick, och gäller ej för varor som speciellt anskaffats för kunds räkning.

 Packa väl. Använd originalemballaget om det är i skick för det. Skador som orsakas på grund av dåligt eller slarvig packning återtas inte.

 Så fort vi mottagit varan och kontrollerat den, återbetalas hela beloppet för produkten. 

Returfrakten betalas alltid av kunden.

 Ångerrätten är inte tillämplig för företag.

Transportskada

Kontrollera leveransen och anmäl eventuell, synlig transportskada direkt till Postnord, eller den transportör som förmedlat leveransen. Anmälan angående transportskada på levererade varor skall göras till transportören inom 8 dagar.

Meddela oss om skadan (gärna med en bild på försändelsen), dina uppgifter och ordernummer. Avvakta vår bekräftelse att vi mottagit uppgifterna och är förberedda på returen.

Varan, som ska vara oanvänd, skickas tillbaka i produktförpackningen om den är i skick för detta. Om inte, använd eget förpackningsmaterial som tål normal frakthantering.

Kunden betalar kostnaden för returfrakten.

 Så fort vi mottagit varan och kontrollerat den återbetalas beloppet inklusive den fraktavgift du betalade inledningsvis.

Returfrakten betalas alltid av kunden.

 

Reklamation

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Ett ursprungligt fel behöver inte visa sig direkt. Det kan handla om ett ursprungligt fel även om felet visar sig först efter viss tid. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt.

OBS! Det är viktigt att du först gör en korrekt anmälan till oss. Kvitto eller motsvarande måste finnas. Meddela oss snarast när felet upptäckts, och avvakta svar. Returnera inte varan innan vi överenskommit om det. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning, varken för vara eller returkostnader. 

När vi fått varan i retur och konstaterat densamma vara skadad, feltillverkad eller felexpedierad, eller motsvarande, åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet eller byta produkten mot en likadan eller motsvarande produkt (beroende på tillgång). För alternativ produkt regleras prisskillnaden. 

Ett fel som beror på vanvård, onormalt bruk, handhavandefel, normalt slitage, olyckshändelse eller liknande, kan säljaren inte hållas ansvarig för. Indrajoy lovar dock att se positivt på varje reklamation och vara till hjälp så långt det är möjligt.

Vid eventuell tvist följer vi ARN:s rekommendationer.

Reservationer

Vi reserverar oss för eventuella fel av mindre betydelse i produktinformationen, tryckfel och uppenbara fel i prissättningen. All bildinformation ska ses som illustrationer, och kan inte garanteras återge varans exakta utseende, färg eller beskaffenhet. I värsta fall - se avsnittet "Reklamation" ovan. Färger på bildskärm kan variera beroende på hur din datorskärm är inställd.

 Vi svarar inte för skador på annan egendom än levererad produkt, inte heller för skador som drabbar tredje man på grund av att produkten är felaktig eller att handhavandet skett felaktigt såsom andra följdskador eller indirekta skador.

Kontakta oss gärna om du har frågor, eller för mer information.